AsiakasPalvelumme

VIRUSMASKI

Kasvosuojaimet eivät tunnetusti tapa viruksia. Niiden virustentorjunta ominaisuudet perustuvat sisäänhengitettävän ilman suodatukseen. Vesipisaroiden mukana kulkeutuvat bakteerit ja virukset jäävät maskin pinnalle, eivätkä välittömästi pääse ihmisen hengitysteihin. Virukset pysyvät kuitenkin elinvoimaisena, joten suojaimen vaihtoa suositellaan muutaman tunnin välein. Lisäksi edulliset kasvosuojaimet eivät pysäytä pölyhiukkasten mukana kulkeutuvia bakteereja, eikä virusten molekyylejä sellaisenaan.

Elämän virusmaski suojaa hengitystäsi myös pölyhiukkasilta ja niiden kuljettamilta bakteereilta. Molekyylit pääsevät edelleen läpi, mutta niiden elinvoimaisuus on merkittävästi heikentynyt kennon nanoputkirakenteen sisällä muodostuvan mikrosähkökentän vaikutuksesta. Näin ihmisen oma vastustuskyky pystyy paljon helpommin hoitamaan tehtävänsä.

Virusmaski - luotettavaa suojaa äärimmäisiin olosuhteisiin!
Ihmisen keho altistuu äärimmäiselle viruskuormitukselle. Hengityssuojan tulee olla erityisen luotettava, turvallinen ja myös tyylikäs.
- Pitää hengityksestä bakterit  loitolla, pienentää tartumisriskiä
- Helppo käyttää ja mukava hengittää; minimaalinen hengitysvastus
- Nopea lämmönvaihto nanoteknologian ansiosta

Virusmaski - tehokas hengityksen suoja vauhdikkaassakin menossa!

Kennon lämmönvaihtimen toimintatapa

Virusmaskin tärkein tekija on kenno joka toimii lämmönvaihtimena. Kenno on nanoteknologia eli tekniikka, jolla valmistetaan nanometrin mittakaavassa rakenteita siten, että muodostunut uusi rakenne tuottaa jonkun uuden suunnittellun ominaisuuden tai toiminnon.
 • 1. Kennon aktivointi - 10-15 hengen vetoa
 • 2. Ulos hengitys täyttää kennon höyryllä ja lämmöllä
 • 3. Sisään hengitys vetää kylmää ilmaa sisään ja kondensaatio alkaa kennossa molekyylitasolla. Vesihöyry tiivistyy vedeksi ja lämmöksi - näin sisään hengittävä ilma puhdistuu kennossa.

  Virusmaski - luotettavaa suojaa äärimmäisiin olosuhteisiin!

  Virusmaski pitää saasteet loitolla.
 • Virusmaskin kehittäjä ja valmistaja Elämän Henki Oy
 • Virusmaski

  • 89.00€

  • Veroton: 71.77€

  Tags: Virusmaski